• Imprimeix

Campanyes

Campanya d'estiraments ICS

S'han trobat 5 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Fem estiraments a l'oficina
veure video
Fem estiraments a l'hospital (quiròfan)
veure video
Fem estiraments a l'hospital (planta)
veure video
Fem estiraments a l'hospital (urgències)
veure video
Estiraments al CAP
veure video

L'ICS convoca un concurs de fotografia per als treballadors per promoure els estiraments al lloc de treball com a hàbit saludable

Una de les patologies laborals més freqüents a l'entorn de treball és el mal d'esquena. El 80% de la població ha patit en alguna ocasió un episodi de dolor en aquesta zona. Enguany, l'Institut Català de la Salut (ICS) vol promoure els estiraments i, per aquest motiu, convoca un concurs de fotografia per encoratjar als professionals a fer-ne durant la jornada laboral.

L'Àrea de Prevenció de Riscos, coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, el 6 d'abril, cerca que els professionals prenguin consciència de la necessitat de mantenir una bona higiene postural  a la feina.

El concurs començarà el dilluns 26 de març i restarà obert fins al 6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física. Durant aquests dies, es difondran vídeoconsells, a través dels diversos perfils socials institucionals, sobre els estiraments més recomanats en cada lloc de feina del personal de l'ICS: a l'oficina, al CAP o a l'hospital. Així, tot el personal podrà veure quin consell s'adapta més a les seves necessitats.

Com participar al concurs #ICSésmés #estiraments?

Cal enviar una foto fent algun dels estiraments proposats als vídeos penjats a les xarxes institucionals i penjar-la a través de tres vies: Twitter (compartint-la amb les etiquetes #ICSésmés #estiraments), Facebook (enviant-la per missatge directe) o al correu prevencio.ics@gencat.cat. En el cas de Twitter, si s'etiqueta a d'altres companys per animar-los a formar part de la iniciativa, la participació tindrà el doble de valor a l'hora del sorteig. Entre tots els professionals que hi participin es sortejarà una polsera d'activitat (tipus Fitbit®).

Condicions del concurs

-Les imatges presentades han de ser pertinents, és a dir, no s'han d'allunyar del tema del concurs, la promoció dels estiraments com a hàbits saludables. 

-Hi poden concursar tots els treballadors de l'ICS i dels centres d'investigació adscrits a la institució.

-El termini de recepció de les imatges comença el 26 de març i acaba el dia 6 d'abril a les 23.59h. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer la setmana següent.

-Només s'acceptaran fotografies enviades per treballadors de l'ICS o dels instituts de recerca adscrits a l'organització.

-En la fotografia, s'ha de veure la persona fent l'estirament al seu lloc de treball.

-Formes d'enviament: a Twitter (compartint-la amb l'etiqueta #ICSésmés #estiraments), a Facebook (enviant-la com a missatge privat al compte de Facebook de l'ICS), o al correu electrònic prevencio.ics@gencat.cat amb el nom complet i el lloc de treball. 

-Si les fotografies s'envien a través de les xarxes socials, els participants han de seguir el perfil corporatiu corresponent. Aquesta mesura s'aplica perquè des de l'organització es pugui contactar amb els participants, en cas de qualsevol dubte. A Twitter, si el nom del seu compte no és prou clar per confirmar que es tracta d'una persona vinculada a l'ICS, l'organització podrà demanar el nom complet a través d'un missatge directe. Quan s'utilitzi Facebook s'ha d'enviar el nom complet i el del centre on treballa la persona concursant, juntament amb la fotografia.

-Les imatges enviades a través de les xarxes socials han d'anar acompanyades de les etiquetes #ICSésmés #estiraments. Si s'envia un correu electrònic ha de tenir com a assumpte "concurs #ICSésmés #estiraments".

-S'acceptaran fins a cinc participacions per professional mentre estigui actiu el concurs.

-El sorteig entre tots els participants es farà a través de la plataforma Random.org i es publicarà amb la fotografia de la persona guanyadora. 

-Les persones que participen en el sorteig accepten que l'ICS faci difusió de les imatges enviades a través dels canals de comunicació de la institució.

-Els participants han d'acceptar les condicions del concurs.

Data d'actualització:  23.03.2018