• Imprimeix

V de Vacuna't 2018

L’ICS promou una marató de vacunació contra la grip destinada a tots els professionals.

 vdevacunat

Es tracta de la primera vegada que l’organització impulsa una campanya de vacunació concentrada en un únic dia i dirigida a tots els professionals. Anteriorment ja s’havien fet experiències similars a centres ICS de la Catalunya Central i de Barcelona. L’èxit d’aquestes iniciatives ha fet que la institució hagi apostat per concentrar en una sola jornada accions encaminades a fer augmentar la vacunació entre els professionals, en la línia de la campanya promoguda del Departament de Salut.

Durant el dia 7, els professionals poden compartir la seva experiència a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #vdevacunat. També poden enviar les seves fotografies a través del correu electrònic a l'adreça participa.ics@gencat.cat. L’objectiu és que les instantànies mostrin com estan vivint la jornada en equip. La fotografia més original d’equip rebrà 10 bitllets per anar a la Vall de Núria. També se sortejarà un cap de setmana a la Vall de Núria entre totes les persones participants. Tots dos premis han estat cedits gratuïtament per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

Condicions del concurs

  • Només s'acceptaran imatges enviades per treballadors sanitaris.
  • Les imatges s’han de compartir a través de Twitter, o per correu electrònic, amb l’etiqueta #vdevacunat, citant @icscat i anomenant el centre de treball.
  • L’ús de qualsevol imatge de tercers ha de tenir el consentiment de la persona esmentada. L'organització es reserva el dret de demanar aquesta autorització de forma privada al concursant.
  • La imatge ha de ser respectuosa. Les imatges que el jurat consideri que tenen un contingut ofensiu o inapropiat seran eliminades del concurs.
  • Les persones participants han de seguir el perfil corporatiu @icscat. Aquesta mesura s'aplica perquè des de l'organització es pugui contactar amb elles en cas que hi hagi qualsevol dubte. Si el nom d’algun dels professionals que participen no s’identifica prou clarament en el seu compte de Twitter, l'organització s’hi es posarà en contacte a través d'un missatge directe. Les persones que no desitgin fer pública la seva identitat poden participar en el concurs enviant un missatge directe.
  • Només s'acceptarà una participació per treballador.
  • Entre tots els professionals que s’hi adhereixin se sortejarà un cap de setmana a la Vall de Núria (a través de la plataforma Ramdon.org) i la foto més original de grup s'emportarà 10 tiquets del tren cremallera gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
  • El termini de recepció de les imatges comença el 7 de novembre a les 00.00 i acaba a les 23.59 del mateix dia.
  • Les persones que participen en el sorteig accepten que l'ICS faci difusió de les imatges enviades a través dels canals de comunicació de la institució.
  • Els participants han d'acceptar les condicions del concurs.

 

#vdevacunat

@icscat

 

Difusió i drets de propietat intel·lectual

Les persones interessades a participar en aquest concurs, pel simple fet d'enviar les seves imatges, autoritzen l'ICS a fer-ne ús, explotació i difusió, amb relació a activitats promocionals i de publicitat del concurs, sense cap limitació temporal o territorial. En cas que l'organització vulgui fer ús de les imatges presentades a concurs fora d'aquest àmbit, en sol·licitarà l'autorització a l'autor o autora.

L'ICS contactarà amb la guanyadora o el guanyador per tal d'informar-lo de la concessió del premi, així com també per demanar-li qualsevol altra dada personal necessària. La persona guanyadora disposarà d'un termini màxim de dos dies naturals, des de la comunicació, per manifestar si accepta o rebutja el premi. S'entendrà que rebutja el premi en cas que no l'accepti expressament dins el termini establert. En el cas que la persona guanyadora no hagi estat localitzada durant els dos dies naturals següents a la resolució o que hagi renunciat al premi, l'organització pot decidir si el declara desert o si selecciona una altra obra i readjudica el premi concedit.

L'organització es reserva el dret de comunicar públicament el nom i els cognoms de la guanyadora o del guanyador, així com la possibilitat d'utilitzar la imatge en totes les activitats relacionades amb el premi, o amb finalitats promocionals o publicitàries del concurs, sense que el guanyador o la guanyadora tinguin dret a rebre cap mena de contraprestació a canvi.

V de Vacuna’t se celebrarà dimecres 7 de novembre, i té com a objectiu augmentar l’índex del personal vacunat i conscienciar sobre la importància d’aquest gest.

Data d'actualització:  18.10.2018

SI ETS PROFESSIONAL SANITARI QUAN ET VACUNES CONTRA LA GRIP, COMPARTIR POT TENIR PREMI!

 ICS_Marato_vacunacio_grip2018w

El 7 de novembre vacuna’t en grup i comparteix la foto a Twitter amb #vdevacunat

 

#vdevacunat

@icscat

Pots guanyar 10 bitllets per a la Vall de Núria

 

V de vacuna't
V de vacuna't