• Imprimeix

Nadal 2017

Videonadales 2017

S'han trobat 5 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Videonadala 1
veure video
Videonadala 4
veure video
Videonadala 3
veure video
Videonadala 5
veure video
Videonadala 2
veure video

Enguany els professionals de l'ICS han felicitat les festes en molts idiomes, tan diversos com ho són ells

Aquest any, els professionals de l'ICS us conviden a desitjar bones festes amb videonadales que reflecteixen la diversitat de l'assistència a la ciutadania. La presència de la institució al territori i la pluralitat de categories professionals enriqueixen la institució. Aquests dos pilars de la diversitat de la institució milloren l'assistència a la ciutadania. En aquestes videonadales, més d'una quarantena de professionals demostren el gran valor afegit de la pluralitat a l'hora de donar servei: la seva riquesa idiomàtica. 

En dues visites guiades, els assistents han pogut conèixer quina relació té l'edifici del carrer Balmes amb La Pedrera, d'Antoni Gaudí

Una de les activitats programades per als professionals del Centre Corporatiu que s'han fet aquest Nadal són les visites a llocs pocs coneguts de l'edifici, guiades per José María de Lecea ─arquitecte i responsable de l'Àrea d'Infraestructures i Serveis.

Les dues rutes, de més d'una hora cadascuna, han permès als participants descobrir racons com ara els antics habitatges integrats a l'edifici, dels quals encara es conserven vestigis com la llar de foc a les actuals dependències de l'Assessoria Jurídica, o les escales, ascensors i passadissos amagats al soterrani del Centre, als quals normalment no es pot tenir accés i on es poden comprovar les similituds estructurals amb l'edifici de La Pedrera.

Per tal de no destorbar en excés la tasca dels qui treballen en aquests racons d'interès, les visites s'han fet amb un nombre reduït de participants,  motiu pel qual no hi ha pogut assistir tot el personal que hi estava interessat. S'està estudiant la possibilitat de fer-ne més, properament.

El Centre Corporatiu de l'ICS es va construir l'any 1946. Ocupa un solar fruit de la desaparició de diversos habitatges anteriors, que l'any 1938 van quedar força malmesos arran d'un bombardeig aeri de l'aviació feixista italiana ─que donava suport a l'ofensiva dels militars que s'havien alçat sobre la ciutat de Barcelona. El projecte per a la seu de l'Institut Nacional de Previsió es va adjudicar per concurs a l'arquitecte Lluís Bonet i Garí, autor de nombrosos edificis de l'època ─com, per exemple, l'edifici de l'antic Banco Vitalicio, situat al Passeig de Gràcia 11, xamfrà amb la Gran Via de les Corts Catalanes.

visites

Candela Calle va brindar amb els professionals del Centre Corporatiu per unes bones festes

La directora gerent de l'ICS, Candela Calle, acompanyada dels membres del Comitè Executiu, va brindar amb els professionals del Centre Corporatiu per desitjar-los un bon Nadal i un feliç any 2018.

A l'inici de l'acte va agrair a tots els assistents la tasca i el compromís en el desenvolupament de la seva feina i els va encoratjar a continuar-la el 2018.

brindis

Bons propòsits dels professionals

Durant l'acte es van exposar fotografies en forma de nadales ─que es podien veure al 'Mur de les idees' del vestíbul─ en què sortien molts professionals del Centre Corporatiu amb els seus companys de feina. Un cop acabat el brindis, els assistents van poder recollir les nadales exposades, que havien d'intercanviar per una targeta amb un bon propòsit per a l'any 2018.

"Tolerància per poder créixer junts", "Salut i treball" o "Que no faltin mirades. Que sobrin paraules" són alguns dels propòsits que es van recollir.

proposits
Data d'actualització:  08.03.2018