• Imprimeix

Balanç 2017

Diari

En poc més de cinc minuts, la videonotícia repassa les accions més destacades de 2017 en comunicació impulsades per la Direcció de Comunicació i Relacions Institucionals.

El vídeo recull els objectius de la Guia de comunicació 2017-2018 de l'ICS publicada fa uns mesos i que s'ha articulat en més d'una seixantena d'accions. La Guia continua viva i per al 2018 s'han programat noves actuacions.

També s'informa sobre l'acte de rendició de comptes que va realitzar la directora gerent, Candela Calle, per avaluar el primer any al capdavant de la institució. Aquest acte es va retransmetre en directe a totes les gerències territorials, i professionals d'arreu van poder formular-hi preguntes sobre les actuacions plantejades.

Durant el primer trimestre de l'any, la Direcció de Comunicació va enviar un qüestionari a totes les persones que treballen a la institució amb l'objectiu de percebre la valoració dels fluxos comunicatius entre professionals i de la informació que ofereix l'organització a través dels diferents canals (correu electrònic, intranet, web, xarxes socials). 

Finalment, també es posa en valor la Primera Jornada sobre la Innovació Oberta a l'ICS (Innòbics). Durant l'acte, David Elvira, president de l'ICS, va destacar la importància de la innovació en l'àmbit sanitari de cara al futur. D'altra banda, Candela Calle, hi va presentar l'informe del primer any de funcionament d'Innòbics. A més, es van donar a conèixer els dos primers projectes aprovats: la telemedicina en el tractament de grans cremats (Telecremats) i el model assistencial per millorar el maneig de la depressió a l'atenció primària (programa INDI).

També podeu consultar el darrer balanç de l'activitat de comunicació que recull en detall totes les accions dutes a terme entre el mes de juny i de novembre de 2017.

 

Data d'actualització:  06.02.2018