BICS
Actualitat de l'Institut Català de la Salut
Maig 2018 #4
CONEIX L'ICS. Compromesos contra el malbaratament alimentari

Yolanda Fernández és la cap de la Unitat d’Hoteleria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la responsable del projecte de prevenció del malbaratament alimentari que s’ha implantat al centre sanitari. En la primera fase, iniciada al 2010, es van identificar quines dietes es malbarataven a l’Hospital. Es van quantificar i es van reduir 1.400 àpats a l’any, amb un estalvi de 900 quilos de residus orgànics. A la fase de reutilització es va quantificar un excedent d’aliments cuinats que es donen a fundacions socials com ara l’Associació Amics del Gorg-Mar de Badalona.

Llegiu-ne més

És notícia al territori

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom

Agenda

Segueix-nos aTwitter Segueix-nos a Facebook Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors
ICS