• Imprimeix

9a Jornada de Recerca de l'ICS

Construint l'ecosistema en medicina respiratòria

 

9a Jornada de Recerca de l'ICS

En el marc de la 9a Jornada de Recerca de l’ICS, els assistents tindran la possibilitat de gaudir d’activitats paral·leles al programa institucional previst.

  • Exhibició de drons. L'Associacio LleidaDrone conjuntament amb el Liquid Galaxy LAB, Laboratori TIC de projectes Google del Parc Científic de Lleida, presentarà el seu sistema de control de drons per a usos de emergències mèdiques. La plataforma FAED, originalment concebuda per dur automàticament un desfibril·lador volant amb un dron allà on s’estigui produint una emergència cardíaca, permet també l'enviament de qualsevol tipus de medicina, prova de laboratori o paquets de pesos inferiors a 3 kg.
  • Bus de la salut. A l’exterior de la Llotja i al llarg de tota la jornada, en aquest espai es podran veure els equipaments que s'utilitzen per fer les diferents proves que avaluen l'estat de salut arterial i renal.
  • Visita guiada a la Seu Vella. A partir de les 16 h, per a les persones interessades. Cal inscripció prèvia a protocol.ics@gencat.cat, amb les dades referents a nom, cognoms, DNI i lloc de treball.

On

Palau de Congressos de Lleida - La Llotja

avinguda de Tortosa, 4

25005 Lleida