• Imprimeix

Un 93,5% dels infants atesos a l’ICS estan correctament vacunats segons el calendari sistemàtic vacunal

"APICS: l’atenció primària compta" acosta als professionals i a la ciutadania dades representatives de l’activitat diària dels professionals d’atenció primària i dels resultats en salut que aconsegueixen amb les seves actuacions.

20/07/2017 13:07
cc_apics05_cobertura_vacunal

L’APICS d’aquesta setmana presenta la cobertura global segons el calendari sistemàtic vacunal dels infants atesos a l’ICS. Un 93,5% dels infants atesos a l’ICS estan correctament vacunats segons el calendari sistemàtic vacunal. A més, es desagreguen les dades de cobertura per tipus de vacuna. Les dades mostren unes cobertures vacunals altes.

Al llarg d’aquest estiu l’ICS aporta una visió global de l’atenció primària a partir de les diferents etapes de la vida. La setmana passada l'APICS va tractar el tema de la lactància materna.

"APICS, l'atenció primària compta" és un projecte comunicatiu de l’ICS del Sistema d’Informació dels Serveis d’Atenció Primària (SISAP) que donarà a conèixer, a través de píndoles periòdiques d’informació, dades rellevants, d’interès i representatives de l’atenció primària. La voluntat del projecte és participativa i col·laborativa.

Per aquest motiu, s’engega aquest nou projecte a disposició de professionals i ciutadania a través d’un correu (apics@gencat.cat) on es poden proposar temes a tractar. Les xifres exposades són fruit de l’esforç de tots els professionals de l’atenció primària de l’ICS, del treball de l’equip multidisciplinari del SISAP i del consens amb la Direcció Assistencial d’Atenció Primària. 

Al llarg d’aquest estiu l’ICS aporta una visió global de l’atenció primària a partir de les diferents etapes de la vida.