• Imprimeix

El nivell socioeconòmic té impacte en la salut i en la prevalença d’algunes malalties

L’APICS d’avui mostra com el percentatge de gent amb diabetis mellitus tipus 2 (DM2) augmenta amb la privació socioeconòmica. Per exemple, com més ‘pobra’ és una població urbana, més prevalença de diabetis hi ha

31/07/2017 14:07
DM2_Prevalença

Al llarg d’aquest estiu l’ICS aporta una visió global de l’atenció primària a partir de les diferents etapes de la vida. Podeu consultar també informacions relacionades amb la lactància materna o la cobertura vacunal.

"APICS, l'atenció primària compta" és un projecte comunicatiu del Sistema d’Informació dels Serveis d’Atenció Primària (SISAP) de l’ICS que donarà a conèixer, a través de píndoles periòdiques d’informació, dades rellevants, d’interès i representatives de l’atenció primària. La voluntat del projecte és participativa i col·laborativa.

Per aquest motiu, s’engega aquest nou projecte a disposició de professionals i ciutadania a través d’un correu (apics@gencat.cat) on es poden proposar temes a tractar. Les xifres exposades són fruit de l’esforç de tots els professionals de l’atenció primària de l’ICS, del treball de l’equip multidisciplinari del SISAP i del consens amb la Direcció Assistencial d’Atenció Primària.