• Imprimeix

Per Sant Jordi també practiquem els valors de l’ICS

Es convida a tots els professionals a escriure històries breus, de 140 caràcters (inclosa l’etiqueta #StJordICS), relacionades amb la pràctica dels valors, i a publicar-les a Twitter o enviar-les per correu electrònic

19/04/2017 09:04
stjordi

L'Institut Català de la Salut es regeix per uns valors compartits per tothom que hi treballa, i que donen coherència a la missió i la visió de l’empresa: competència, compromís, innovació, participació, equitat i transparència.

Per donar a conèixer aquests valors i promoure’ls, l’ICS convoca la primera edició del concurs de microrelats Per Sant Jordi, Practica Valors.

Es convida a tots els professionals a escriure històries breus, de 140 caràcters (inclosa l’etiqueta #StJordICS), relacionades amb la pràctica dels valors.

Poden participar en el concurs tots els treballadors dels centres de l'ICS i dels instituts de recerca adscrits a l'organització. Els participants podran enviar els seus microrelats del 19 al 30 d'abril de 2017 (ambdós inclosos) a través de Twitter, per correu electrònic a icscat@gencat.cat o mitjançant un missatge privat de Facebook a la pàgina oficial de la institució.

El guanyador o la guanyadora es donarà a conèixer la primera quinzena de maig i rebrà un lot de llibres de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en Català: Raig verd, Birabiro, l’Avenç, Al revés, Saldonar i El Gall editor.

 

Condicions del concurs

 

 • Només s’acceptaran microrelats enviats per les treballadores i els treballadors de l’ICS i dels instituts de recerca adscrits a l’organització.

 

 • La història ha d’estar relacionada amb la pràctica d’algun dels sis valors de l’ICS: competència, compromís, innovació, participació, equitat i transparència.

 

 • Tots els microrelats participants han de ser originals i inèdits, i se’n valorarà la creativitat a l’hora de relatar el valor o els valors de l’ICS triats com a tema.

 

 • Cal escriure i publicar al Twitter una història breu en una piulada de 140 caràcters, que ha d’incloure l’etiqueta #StJordICS. Els participants han de fer-se seguidors del compte de Twitter @icscat. Aquesta mesura s’aplica perquè des de l’organització s’hi pugui contactar en cas que hi hagi qualsevol dubte.

 

 • Es pot participar amb un microrelat per dia mentre duri el concurs.

 

 • També es pot enviar per correu electrònic a icscat@gencat.cat o mitjançant un missatge privat de Facebook a la pàgina oficial de la institució.

 

 • Els microrelats han de ser respectuosos i no poden contenir cap mena de desqualificació directa ni indirecta. Els microrelats que l’organització consideri que tenen un contingut ofensiu o inapropiat seran eliminats del concurs.

 

 • Els participants han d’acceptar les condicions del concurs.

 

 • El termini de publicació dels microrelats comença el dimecres 19 d’abril de 2017 i s’acaba el 30 d’abril de 2017 a les 23.59h.

 

 • El jurat està format per professionals de l’ICS.

 

 • El relat guanyador el decidirà el jurat, i la seva decisió és inapel·lable. Si ho considera oportú, el jurat pot decidir no atorgar el premi, de manera que quedaria desert.

 

 • Les persones que participen en el concurs accepten que l’ICS reprodueixi i faci difusió dels microrelats enviats a través de les xarxes socials i d’altres canals de comunicació de la institució.

 

 • El premi no pot ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del concursant, i tampoc no es pot substituir per diners.

 

Difusió i drets de propietat intel·lectual

Les persones interessades a participar en aquest concurs, pel simple fet d'enviar els microrelats, autoritzen l’ICS a fer-ne ús, explotació i difusió, amb relació a activitats promocionals i de publicitat del concurs, sense cap limitació temporal o territorial. En cas que l’organització vulgui fer ús de les obres presentades a concurs fora d’aquest àmbit, en sol·licitarà l’autorització a l’autor o autora.

L’ICS contactarà amb la guanyadora o el guanyador per tal d’informar-lo de la concessió del premi, així com també per demanar-li qualsevol altra dada personal necessària. La persona guanyadora disposarà d’un termini màxim de dos dies naturals, des de la comunicació, per manifestar si accepta o rebutja el premi. S’entendrà que rebutja el premi en cas que no l’accepti expressament dins el termini establert. En el cas que la persona guanyadora no hagi estat localitzada durant els dos dies naturals següents a la resolució del jurat o que hagi renunciat al premi, l’organització pot decidir si el declara desert o si selecciona una altra obra i readjudica el premi concedit.

L’organització es reserva el dret de comunicar públicament el nom i els cognoms de la guanyadora o del guanyador, així com la possibilitat d’utilitzar el microrelat en totes les activitats relacionades amb el premi, o amb finalitats promocionals o publicitàries del concurs, sense que el guanyador o guanyadora tinguin dret a rebre cap mena de contraprestació a canvi.

Els participants podran enviar els seus microrelats del 19 al 30 d’abril de 2017 (ambdós inclosos)