• Imprimeix

Presentació del llibre “Voces silenciosas. El acoso escolar. Responsabilidad compartida”

La presentació del llibre tindrà lloc demà, 15 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca Pública de Lleida i comptarà amb la presència de les autores i dels testimonis

14/02/2018 15:02
llibre

Amb motiu del trentè aniversari de l’Associació Catalana per a la Infància Maltractada (ACIM), la Biblioteca Pública de Lleida acull demà la presentació del llibre Voces silenciosas. El acoso escolar. Responsabilidad compartida, escrit per Toñy Castillo, directora de l’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i per Carmen Tello, doctora, psicòloga clínica i presidenta de l’ACIM. El treball recull els testimonis de Thaïs Raluy i Jordi Lumiberres.

El llibre va adreçat a professionals de la docència i famílies, com a material preventiu i de tractament de l’assetjament escolar. Voces Silenciosas aposta per treballar en la prevenció des de ben petits, d’una manera lúdica, dinàmica i amb caràcter formatiu. Pretén ajudar els professionals i les famílies a comprendre les situacions que pateixen alguns infants i indicar-los estratègies de resolució de conflictes. A més, vol fomentar la importància de conviure en una societat basada en la integració, la tolerància i el respecte.