• Imprimeix

Un 80% de la població assignada als centres d’atenció primària de l’ICS s’hi visita, almenys, un cop a l’any

12/09/2017 11:09
cc_apics_12_visites_poblacio_atesa

Saps que gairebé vuit de cada 10 persones assignades a l’ICS s’han visitat almenys un cop en l’últim any? I saps que els percentatges més alts es donen en nens i en majors de 74 anys? 

En la població infantil, la majoria d’aquestes visites formen part del Programa del nen sa, que inclou revisions periòdiques i el calendari de vacunacions sistemàtiques infantils. 

"APICS, l'atenció primària compta" és un projecte comunicatiu del Sistema d’Informació dels Serveis d’Atenció Primària (SISAP) de l’ICS que donarà a conèixer, a través de píndoles periòdiques d’informació, dades rellevants, d’interès i representatives de l’atenció primària. La voluntat del projecte és participativa i col·laborativa.

Per aquest motiu, aquest projecte a disposició de professionals i ciutadania un correu (apics@gencat.cat) on es poden proposar temes a tractar. Les xifres exposades són fruit de l’esforç de tots els professionals de l’atenció primària de l’ICS, del treball de l’equip multidisciplinari del SISAP i del consens amb la Direcció Assistencial d’Atenció Primària.