• Imprimeix

Més de 400 professionals formen part dels programes d'expertesa professional de l'ICS

17/01/2018 12:01
cc_padeics_jornada

El Programa assistencial d'expertesa de l'Institut Català de la Salut (PADEICS) ja compta amb una xarxa de més de 400 professionals. Cerca la suma d'esforços a l'hora de generar propostes i recomanacions amb impacte directe en la pràctica assistencial. Actualment hi ha 19 PADEICS en marxa que ja han presentat les accions i objectius per a aquest any.

Per assolir aquests objectius professionals d'atenció primària i d'hospitals, organitzats en grups de treball, lideren diversos programes transversals, generals o específics.

El passat 18 de desembre, els coordinadors dels programes van presentar en una trobada al Centre Corporatiu les principals línies d'actuació per a aquest 2018.

Els programes transversals donaran resposta a temes generals i multidisciplinaris com l'anestèsia (preoperatori), el dolor, la cronicitat, la medicina intensiva, l'atenció pediàtrica integrada, la promoció de la salut, el control de les malalties infeccioses (PROA) o les urgències.

També hi ha programes més específics per abordar qüestions concretes com són l'hepatitis, la radiologia intervencionista (neuroradiologia i altres), l'obesitat mòrbida, l'atenció integral dels nadons prematurs (NIDCAP), les malalties minoritàries i la genètica clínica, el programa de salut internacional (PROSICS), esquena (raquis), l'atenció sanitària a les residències, la síndrome de sensibilització central, l'anticoagulació oral, i el VIH i malalties associades.