Subcapçalera Pirineu
  • Imprimeix

Compromís

L’ICS és una institució compromesa amb la societat a què pertany. La mateixa activitat sanitària ja suposa un compromís amb la societat i una voluntat de fer un món millor. Darrere de la feina dels professionals de l’ICS es troba el desig d’aconseguir el benestar de les persones, a través de la lluita contra les malalties i la promoció de la salut i d’hàbits saludables. La vocació d’ajudar els altres va més enllà de la pràctica professional quotidiana i es demostra a través de les nombroses accions solidàries que, de forma individual, duen a terme molts professionals de l'empresa a casa nostra i arreu del món. L’ICS, com a institució, també contribueix amb les seves accions a fer un món més sostenible i més just.

Institut catalá de la salut

Eficiència energètica

L’ICS Alt Pirineu i Aran estalvia 11.422 euros l’any 2016 en la factura energètica

Com ho ha aconseguit?

  • Amb l’obtenció de l’energia al millor preu del mercat, cosa que ha suposat disminuir els preus en un 14,6 % respecte del 2015.
  • Amb la implantació d’actuacions d’estalvi i eficiència energètica i l’optimització dels subministraments.
  • Amb l’augment de l’ús de gas per a cogeneració energètica en detriment de l’electricitat.
  • Amb la realització d’un millor control de la despesa energètica.
L’ICS és la primera administració pública que aconsegueix
una compra elèctrica indexada
482 €
Correcció de la penalització
per consum d’energia
reactiva

Distribució de les actuacions d’inversió
d’eficiència energètica (total ICS)

© Institut Català de la Salut 2017

L’Equip d’Atenció Primària de Tremp participa a la Fira de Primavera

El Centre d’Atenció Primària de Tremp de l’Institut Català de la Salut han participat en la 52ª Fira de Primavera de Tremp.

Sota lema “Connecta la teva salut”, l’Equip d’Atenció Primària de Tremp ha fet difusió de l’espai personal “La Meva Salut” a la 52ª Fira de Primavera de Tremp. Aquesta plataforma permet a les persones disposar de la seva informació sanitària d’una forma confidencial i segura, facilitant-li la consulta i la gestió de tràmits electrònics.

Aprofitant aquest espai, els professionals també han mostrat de forma personalitzada el funcionament de la consulta no presencial “e-consulta”, que permet la comunicació segura entre el ciutadà i el professional de salut.

FOTO11

Jornada Europea de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria a Tremp

Amb motiu de la Jornada Europea de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, diversos professionals de l’Hospital Comarcal del Pallars, el Centre d’Atenció Primària de Tremp, els Serveis d’Emergències Mèdiques i el Transport Sanitari de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp, han dut a terme tallers de reanimació cardiopulmonar a la localitat. D’aquesta manera, totes les persones que hi han participat han pogut aprendre les tècniques necessàries per actuar de manera ràpida en cas de trobar-se una emergència de tipus cardiopulmonar.

FOTO1