• Imprimeix

10a Jornada de Recerca de l'ICS i 11a Jornada de Recerca de l'IDIAP Jordi Gol

El proper 7 de juny de 2018, el Cosmocaixa acollirà la 10a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut i 11a Jornada de Recerca de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol que tindrà com a tema central l'ús de les grans bases de dades clíniques per a la recerca en la millora de la salut.

Darrerament s'està parlant molt de les dades massives (Big Data i del Real World Data). A Catalunya estan creixent importants plataformes al voltant del PADRIS, del SIDIAP i d'altres grans bases de dades que permeten disposar d'una enorme quantitat de dades clíniques per a la recerca. S'està creant una nova àrea de recerca amb noves tècniques i dissenys per permetre utilitzar adequadament aquestes dades. Què aporten aquestes grans bases de dades? Quins nous reptes plantegen? Quin és el seu potencial?

Durant la trobada també es faran públics els noms dels guanyadors o guanyadores de la convocatòria 2018 dels premis de recerca que convoca anualment l'Institut Català de la Salut: Premi a la Trajectòria Investigadora als Hospitals de l'ICS, el Premi a la Trajectòria Investigadora a l'Atenció Primària i el Premi a la Investigadora o a l'Investigador Jove.

Enguany també es premiaran els millors dos pòsters. Tot i que la temàtica és lliure, es prioritzaran els relacionats amb la recerca amb grans bases de dades, i els guanyadors es donaran a conèixer al final de la jornada.

Data d'actualització:  21.03.2018